Brand Secrets Basic Traject

Dit basic traject is perfect voor mensen die direct aan de slag willen met het bouwen van hun eigen brand. Je begint met het doornemen van de video content en daarna plan jij jouw eerste call in. Je kunt in het totaal 5 coaching calls inplannen. Deze calls plan jij in wanneer je wilt of je houdt de volgorde aan zoals hieronder beschreven. We houden eerst een Kickoff call waarin we een duidelijk plan maken en jouw doelen in kaart brengen. Tussendoor kun jij altijd je vragen stellen in de community waar ook andere brand builders in zitten. In deze groep reageer ik zelf ook op vragen.

Stuur me een DM op Instagram om je aan te melden:

 

Wat krijg ik hier allemaal bij? 

👉 Levenslang toegang tot de cursus met 130+ minuten aan video content. Dit wordt constant aangevuld met de laatste updates binnen e-commerce.

👉 Toegang tot de exclusieve community met brand builders. Iedereen helpt elkaar en ook ik beanwoord vragen die in de groep worden gesteld.

👉 Leer van A tot Z je eigen brand bouwen voor de lange termijn, die je altijd weer kunt verkopen. 

👉 1 Kickoff call + 5 coachingcalls die jij zelf kunt inplannen wanneer je wilt. Of volgens het schema onderaan deze pagina.

Wil jij volledig 1 op 1 hulp en persoonlijke calls? Kijk dan eens bij het VIP traject Ik help je dan 1 op 1 met het zoeken van een product en het bouwen van een eigen brand.

 

Het traject kan er bijvoorbeeld zo uit zien:

Je neemt alle video content door waarin alles van A tot Z staat uitgelegt hoe jij een brand kunt opbouwen.

1. We hebben het eerste kickoff gesprek waarbij we samen een plan opstellen en jouw doelen in kaart brengen. Je gaat aan de slag om de video content in praktijk te brengen. Je start met product onderzoek en stelt ondertussen je vragen in de groep.

2. Call 1: Product uitzoeken. In deze call maken we samen een belissing uit jouw gekozen producten; welk product jij gaat testen voor je uiteindelijke brand.

 Je gaat aan de slag met een test store en voert alles uit wat je hebt geleerd in de video content.

3. Call 2: Validatie call. We valideren samen de resultaten van je teststore en besluiten samen of dit een goed product is voor jouw brand. We maken een vervolg plan.

  4. Call 3: Leverancier call. We bespreken je gevonden leverancier en maken ook hier een plan bij het vervolg van je brand.

Ondertussen stel jij je vragen in de groep en volg je het plan wat we hadden opgesteld. Je gaat door met het toepassen van alle kennis die je hebt geleerd en maakt flinken stappen om je eigen product in de markt te zetten.

5. Call 4: Facebook, TikTok ads strategie. Uitvoeren nieuwe advertentie technieken.

6. Call 5: Deze call bewaar je voor wanneer je vastloopt met je brand in de weken/maanden erna. Of wanneer je even nieuwe inzichten nodig hebt en wilt sparren.

  

! Let op. Dit was maar een voorbeeld. Jij kunt het geheel zelf indelen. Ook kun je de calls bijvoorbeeld inplannen op momenten wanneer je vastloopt.

 

Klik hier en stuur me een DM op Instagram om je aan te melden.

Of ga naar het Brand Secrets VIP traject als jij liever volledig 1 op 1 een brand wilt opzetten.